Samen werken aan Flow Wonen

CPO+

In Oosterwold kun je samen met anderen een collectief woonensemble of een buurtschapje opzetten. Flow Wonen is daar een goed voorbeeld van. Samen met zeven anderen ontwikkel je je woning en je woonomgeving en ben je samen eigenaar van een moderne energievoorziening die alleen door jullie gebruikt gaat worden. 

Het samen ontwikkelen noemen we collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Je doet veel zelf, maar LiveFree en Timpaan ontzorgen je zoveel mogelijk. Dat is de plus in CPO+. Zij begeleiden het hele traject, bedenken en bouwen de woningen en adviseren je waar mogelijk. Zij staan je graag met raad en daad terzijde om ervoor te zorgen dat je straks onbezorgd kunnen wonen in Oosterwold. 

Ontwikkelen in CPO-verband daagt uit en inspireert. Samen met gelijkgestemde anderen heb je veel inspraak in hoe jij straks gaat wonen. Je bent altijd dicht bij het ontwikkelproces betrokken, hebt de kosten zelf in de hand en helemaal mooi, al voordat je er gaat wonen in Oosterwold heb je al een goede band met je toekomstige buren. 

AANMELDEN