Bewust wonen met een Scandinavische touch

De Woningen

Almere staat bekend om zijn opvallende architectuur. In Oosterwold is het niet anders. De acht vrijstaande Flow woningen worden helemaal compleet opgeleverd, inclusief keuken en sanitair en afbouwgarantie. Het zijn mooi gedetailleerde en zeer goed geïsoleerde houtskeletbouwwoningen met een Scandinavische architectuur. Royaal met volop indelingsmogelijkheden en heel veel ruimte in en rond je huis.. 

Flow Wonen is een concept van LiveFree. LiveFree laat bewoners ‘bewust wonen’. Dit is mogelijk door de bijzondere combinatie van een zeer hoogwaardig en prettig binnenklimaat, een zeer laag energieverbruik van de woning, een actieve bijdrage in de energiebehoefte van de gebruiker en het toepassen van duurzame materialen.

Een LiveFree-woning is uniek, duurzaam, comfortabel en heeft een luxe uitstraling. Door het toepassen van een intelligente energie-unit is de woning minder afhankelijk van nutsvoorzieningen en met de zelf opgewekte energie kun je voorzien in je persoonlijke energiebehoefte. Voor zowel wonen als werken en optioneel ook voor mobiliteit.

De vanafprijs voor een kavel van ca. 1.200 m2 met daarop een vrijstaande Flow woning bedraagt € 650.000,- V.O.N.

Hieronder enkele beelden van de LiveFree-woning. De ontwerpen gelden als referentie voor de Flow woningen die nog in ontwikkeling zijn.